Troje Banjalučana i Dobojlija

Banjaluka: Četvoro uhapšenih zbog droge

  • Извор: АТВ
  • 22.11.2022. 10:34

Četiri osobe uhapšene su u Banjaluci zbog droge, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Kako su naveli, privedeni su troje Banjalučana S.M. V.M i N.N, te S.S. iz Doboja.

"Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenici izvršili su legitimisanje lica S.M., kojom prilikom su kod istog pronašli i oduzeli pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 10,3 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu i određena količina bijele praškaste materije. Nad licem S.M. je izvršena kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga", saopšteno je.

V.M. N.N. i S.S. su prekršajno sankcionisani, jer je prilikom legitimisanja V.M, kod istog pronađena i oduzeta određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu.

"Kod lica N.N.pronađena je i oduzeta PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu, mrvilica sa tragovima zelene biljne materije, set staklena lula sa filterima i čistačima i pet pakovanja rizli, a kod lica S.S. pronađena je i oduzeta PVC vrećica u kojoj se nalazila određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu 'Spid' i jedna traka sa natpisom LSD 1P koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu LSD", dodaje se u saopštenju.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.