Žrtve pomahnitalog Nermina

Emir koji je spasio bebu iz Gradačca dobija jezive prijetnje

  • Извор: Курир
  • 12.08.2023. 12:16

Emir Džinović iz Gradačca koji je spasao bebu nakon ubistva njene majke Nizame Hećimović dobija strahovite prijetnje.

Džinović je vlasnik teretane u kojoj je radio trostruki ubica Nermin Sulejmanović kao instruktor, a otišao je u petak na mjesto zločina i spasao devetomjesečnu bebu koja je ležala u lokvi krvi.

Emir je objavio kakva mu je jeziva poruka stigla.

- Od večeras je na tebe otvoren lov. Samo da znaš - napisao mu je jedan mlađi muškarac i poslao mu sliku pištolja.

Džinović je objavio i printskrin poruka na kome se vidi da je tokom jezivog prenosa na društvenim mrežama molio pomahnitalog Sulejmanovića da prestane.

- Nemojte da mi sudite. Ima policija, ako sam šta uradio, nek mi se sudi. Nisam podržavao nikakav vid nasilja niti ću podržati. Nizamu sam volio i poštovao kao člana porodice. To svi mogu da potvrde što me znaju. Ja sam molio i kumio da ne radi to. Pored svoje dvoje djece išao sam da to dijete spasim i hvala Bogu da sam uspio. Molim sve prijatelje, ako sam šta na štetu uradio, ja se izvinjavam - napisao je Emir na profilu na društvenim mrežama.

Džinović je u petak opisao šta je zatekao kad je pronašao bebu.

- Bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene i na sigurnom... Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao i bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, radio je kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga - rekao je Džinović.

Dijete je ostavljeno u lokvi krvi na podu nakon što je Sulejmanović ubio Nizamu. Tokom lajva na društvenim mrežama pomahnitali Sulejamnović je rekao da "neka neko dođe po dijete".

Posljednja objava ubijene Nizame: Beba će učiniti ljubav jačom

Posljednja objava ubijene Nizame: Beba će učiniti ljubav jačom

Nermin Sulejmanović, koji je prijavljivan policiji za nasilje u porodici, podsjetimo, ubio je u petak nevjenčanu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan, pitao je nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a Nezima je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Sudija odbio da izda zabranu prilaska Nermina Sulejmanovića žrtvi?

Sudija odbio da izda zabranu prilaska Nermina Sulejmanovića žrtvi?

Nermin je nakon ubistva supruge ubio oca i sina, turske državljane Ondera i Denisa Džengiza, a supruga i majka ubijenih je ranjena i nalazi se u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.