Користили украдене идентитете

Предложен притвор Гиби и Дуловићу

 • Извор: АТВ
 • 19.09.2023. 16:29

Тужилаштво Kантона Сарајево предложило је Општинском суду у Сарајеву одређивање једномјесечног притвора држављанима Србије Душку Јовановићу и Дарку Друловићу осумњиченима за кривично дјело кривотворење исправе.

"Притвор је предложен због опасности од бјекства, опасности да би осумњичени боравком на слободи могли утицати на свједоке, прикрити доказе и због опасности од понављања кривичног дјела", наводе у Тужилаштву.

Подсјетимо, како је АТВ раније објавио, Душко Јовановић Гиба и Дарко Дуловић, држављани Србије који се доводе у везу са Кавачким кланом и криминалном групом Вељка Беливука, у Сарајеву су се крили помоћу украдених идентитета.

АТВ сазнаје: Гиба и Дуловић се крили у Сарајеву са лажним бх. пасошима

АТВ сазнаје: Гиба и Дуловић се крили у Сарајеву са лажним бх. пасошима

Душко Јовановић је, сазнаје АТВ, имао легалан пасош БиХ на име Горан Стојановић, док се Дарко Дуловић користио именом Ђорђе Куга.

"Обојица су се користила краденим идентитетима. Ради се о стварним особама, које годинама нису подизале документе у БиХ. Осумњичени су то искористили, тако што су прибавили њихове личне податаке које су потом искористили да дођу до важећих путних исправа, са својим фотографијама", открива извор близак истрази.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

  'Чаролије Републике Српске (Р)

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.