Ивица Мишковић

Кроз овај прозор је побјегао осуђени педофил!

Одбјегли осуђеник Ивица Мишковић из Какња побјегао је кроз прозор на приземљу зграде Основног суда у Бањалуци који је окренут према кафе бару "Судница", сазнаје АТВ.

Мишковић је, након што је осуђен на четири године затвора због полне злоупотребе дјетета, из суднице доведен у просторију за задржавање која се налази у приземљу зграде.

”Ту је чекао да му се уручи рјешење, а онда је искористио прилику и гурнуо полицајку која је била уз њега. Она је пала на радијатор и покушала је да га спријечи у бјекству, али није успјела и том приликом је лакше повријеђена”, наводи добро упућени извор АТВ-а.

Одбјегли притвореник још није лоциран, потрага у току

Одбјегли притвореник још није лоциран, потрага у току

Он појашњава да је Мишковић потом, трчећи, кренуо према Врховном суду Републике Српске и кружном току на раскрсници Алеје Светог Саве и Гундулићеве улице.

”Бјежао је према насељу Борик и ту му се изгубио сваки траг. Будући да код себе није имао ни документе, ни новац није могао далеко да умакне, али му се брзо изгубио траг. Због тога се не искључује могућност да је имао помагача који га је чекао и одвезао. Такође постоји могућност и да се негдје сакрио”, наводи извор АТВ-а, додајући да се провјеравају снимци надзорних камера како би се покушало утврдити даље кретање Мишковића.

Драгојевић за АТВ: Притвореник побјегао након изрицања пресуде

Драгојевић за АТВ: Притвореник побјегао након изрицања пресуде

Подсјетимо, Мишковић је побјегао након што је му је изречена пресуда од четири године затвора. Према незваничним информацијама осуђен је због обљубе 9-годишње дјевојчице, иначе кћерка његовог пасторка. Случај је пријављен 2021. године, а оптужница против Мишковића је потврђена прошле године. Дуго времена је био у бјекству и за њим је расписана потјерница на основу које је ухапшен у Њемачкој и изручен правосуђу Српске.

На Фејсбук страници "Стоп педофилија" раније је објављена његова фотографија, као и информација да је напаствовао дјечака од 12 година у Какњу, а касније и деветогодишњу дјевојчицу у Бањалуци.

Бањалучани опрез: Ако видите овог човјека зовите полицију

Бањалучани опрез: Ако видите овог човјека зовите полицију



Пратите нас и путем Вибера

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.

  • 22:40 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:40 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 00:40 Ноћни програм

    Ноћни програм