Ивица Мишковић

Одбјегли притвореник још није лоциран, потрага у току

Судска полиција и МУП Републике Српске интезивно трагају за Ивицом Мишковићем из Какња који је јуче, након што је осуђен на четири године затвора због полне злоупотребе дјетета, побјегао из зграде Основног суда у Бањалуци.

Мишковићу се од тада изгубио сваки траг, а иако су на ноге одмах подигнуте све расположиве снаге полиције Мишковић и даље није лоциран ни ухапшен.

Незванично сазнајемо да се Мишковић, након што је разбио прозор, упутио према бањалучком насељу Борик. Међутим, убрзо му се изгубио сваки траг.

Драгојевић за АТВ: Притвореник побјегао након изрицања пресуде

Драгојевић за АТВ: Притвореник побјегао након изрицања пресуде

”Мишковић је и даље у бјекству. Будући да је у суд доведен из притвора он код себе нема новца, као ни личне документе. Потрага је у току, полицајци су на терену и провјеравају све локације на којима би се могао кретати”, каже извор близак потрази.

Подсјетимо Мишковић је побјегао из собе за задржавање тако што је разбио прозор и искочио. У том тренутку био је у надлежности Судске полиције и чекао уручење пресуде и спровођење у притвор.

Једна судска полицајка му се супроставила и покушала да спријечи бјекство, али није успјела, а том приликом је задобила лакше повреде.

Оптужен за тешко злостављање дјевојчице: Ово је притвореник који је побјегао из Основног суда, грађани опрез

Оптужен за тешко злостављање дјевојчице: Ово је притвореник који је побјегао из Основног суда, грађани опрез

"Лице иницијала М.И. данас је током дана спроведено у Осовни суд у Бањалуци ради изрицања пресуде. Након изрицања, смјештен је у собу за задржавање. Док је чекао рјешење, разбио је прозор и побјегао. Судска полицајка је покушала да га зауставили али није успјела у томе. Судска полиција, као и бањалучка, у сарадњи са МУП-ом, чини све да пронађе бјегунца", рекао је за АТВ Жељко Драгојевић, директор Судске полиције Републике Српске.


Пратите нас и путем Вибера