Серијски лопов

Лајшићу поново предложен притвор, украо бицикл и начелнику МУП-а

  • Извор: АТВ
  • 12.10.2023. 14:18

Окружно јавно тужилаштво Бањалука предложило је једномјесечни притвор Зорану Лајшићу (62) званом Брко, осумњиченом да је за мјесец дана украо седам бицикала у Бањалуци.

У тужилаштву наводе да се Лајшићу на терет ставља да је починио више кривичних дјела крађе. Међу њима је и крађа бицикла Милета Шикмана, начелника Управе за полицијску обуку МУП-а Републике Српске, који је то објавио на друштвеним мрежама. 

Начелнику МУП-а лопов украо бицикл

Начелнику МУП-а лопов украо бицикл

”Лајшић је осумњичен да је од 12. септембра до 8. октобра, користећи одсуство власника, украо бицикле од седам оштећених. Осумњичен је и да је 20. септембра у кафићу у улици Цара Лазара, користећи непажњу раднице, присвојио њен мобилни телефон”, саопштило је ОЈТ Бањалука.

Додају да притвор предложен због бојазни да ће боравком на слободи Лајшић поновити кривично дјело. 

Ухапшен лопов који је начелнику МУП-а украо бицикл

Ухапшен лопов који је начелнику МУП-а украо бицикл

Иначе, Зоран Лајшић је познат као вишеструки преступник склон крађама и имовинским деликтима, а против њега је поднесено више од 30 пријава надлежним тужилаштвима.

У мају ове године већ је био иза решетака због сумње да је починио више крађа. Између осталог радило се и о присвајању три аутомобила које је искористио да се провоза по граду, након чега би их оставио, те крађама артикала по тржним центрима.


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм: Влаком према југу (12+)

    '' Филм: Влаком према југу (12+)

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)