Vinkovci

Maloljetnica sa 1,45 promila uhvaćena za volanom

  • Извор: Агенције
  • 29.08.2023. 22:03

I proteklog vikenda putevi u Slavoniji obilježili su pijani vozači, a među njima je bila i 17-godišnjakinja iz Svinjarevaca. Nju su vinkovački saobraćajni policajci zaustavili u nedjelju oko 05:20 sati u Ulici Petra Preradovića u Slakovcima dok je vozila automobil bez položenog vozačkog ispita, i još pod uticajem 1.45 promila alkohola u krvi.

Maloljetnica je isključena iz saobraćaja i predana na dalju njegu - roditelju. Prekršajno je prijavljena, a zbog pijane vožnje došla je i "pod povećalo" nadležne područne kancelarije Hrvatskog zavoda za socijalni rad.

Tokom vikenda u Vukovarsko-srijemskoj županiji policajci su zatekli u saobraćaju 11 pijanih vozača.

Najveća koncentracija od 2.18 promila izmjerena je 40-godišnjaku iz Sesveta, čiji je automobil zaustavljen u subotu oko 03.40 u Ulici Matice hrvatske u Vukovaru. U subotu oko 23.50 sati 42-godišnjak iz Županje upravljao je motociklom putem Slakovci-Otok. U jednom je trenutku, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad motociklom, sletio u odvodni kanal i teško se povrijedio.

Uviđajem je utvrđeno kako je 42-godišnjak upravljao motociklom s 0.56 promila, prenosi "Glas-Slavonije".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!