Evo šta je rekla

Kristijana (13) za kojom se tragalo skoro mjesec dana, sama se javila policiji

  • Извор: Телеграф
  • 01.09.2023. 14:39

Maloljetna Kristijana Aleksandrov (13) iz Novog Sada, čiji je nestanak prijavljen 4. avgusta, a čija majka je 26 dana od nestanka ponovo apelovala da se njeno dijete pronađe, javila se policiji, potvrdila je za Telegraf.rs njena majka.

Kristijana je nestala prije gotovo mjesec dana, kada je u ranim jutarnjim časovima pobjegla sa svojim drugom od kuće. Kako je njena majka tada rekla, djevojčica je iz kuće uzela 300 evra i od tada joj je gubi svaki trag. Njen drug se pojavio, ali ona ne.

- Nema mi djeteta već 26 dana, ni traga ni glasa od nje. Ne znam je li živa ili mrtva - rekla je očajna majka Vanja Aleksandrov prije dva dana.

Kristijan raskomadan zbog novca, ovo su detalji jezivog ubistva

Kristijan raskomadan zbog novca, ovo su detalji jezivog ubistva

Ona je apelovala da joj se javi bilo ko, ako zna gdje se nalazi njena kćerka.

- Stalno zovem policiju, pitam da li se zna nešto novo. Još na početku sam dobijala dojave da je viđena na raznim mjestima, ali gdje god smo otišli nje više nije bilo. Posljednje što sam čula je da je viđena u Palanci, cijelu smo je pretražili, mog djeteta nema - rekla je majka.

Ona je molila i apelovala da se javi svako ko zna gdje je Kristijana.

- Obratili smo se i organizaciji Igora Jurića, nema koga nismo zvali, tražili, pitali. Molim sve da mi jave ako je negdje vide ili su čuli gdje je, samo da znam da je živa - ponavljala je Vanja Aleksandrov.

Snimak godine: Izraz lica Kristijana Ronalda kada je čuo da je Milinković-Savić MVP

Snimak godine: Izraz lica Kristijana Ronalda kada je čuo da je Milinković-Savić MVP

Kristijanina majka Vanja, potvrdila je danas za Telegraf.rs da se ona sama javila policiji.  

- Čas kaže jednu čas drugu priču, kada budem saznala sve ja ću vas zvati i sve ću dati u medije. Istina je da se javila juče, moram da odem do policije i vidim šta se dešava - potvrdila je majka Vanja za Telegraf

Djevojčica je, prema riječima njene majke i ranije odlazila od kuće, ali se uvijek vraćala, što sada nije bio slučaj.

(Telegraf)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: