Рума

Миљан Хофман осуђен на затвор због мучења конобара

  • Извор: Курир
  • 23.02.2024. 15:56

Миљан Видовић, познатији као Хофман, осуђен је данас у Основном суду у Руми на 10 мјесеци затвора због злостављања и мучења.

У казну ће му, како је саопштио судија, бити урачунато и вријеме проведено у притвору, у ком је четири мјесеца.

Иначе, прије изрицања пресуде, у судници су саслушани свједоци и оштећени.

"Сви су изјавили да је снимак био шала и да је све било договорено прије него што је он сачињен, као и да то није цијели снимак већ је он сјечен", каже извор "Курира".

Како наводи, одбрана је послије њиховог саслушања затражила да Миљан Хофман буде ослобођен и пуштен на слободу.

"Судија је у образложењу пресуде навела да сматра да је он учинио кривично дјело и изрекла му казну, а о томе да ли ће остати у притвору или ће другостепену одлуку чекати на слободи, биће одлучено накнадно", наводи саговорник "Курира".


"Група из Модриче" поново сије страх, Хофман шамарао конобара

На претходном суђењу, подсјетимо, Видовић је изнио своју одбрану у којој је навео да није крив.

Миљану Хофману се, подсјетимо, судило се због сумње да је малтретирао и шамарао конобара једног ресторана у Иригу. На снимку се види како се окривљени оштећеном уноси у лице и обраћа му се непријатним тоном, а у једном тренутку га гризе за образ и хвата га за лице. У том тренутку њих двојица су окружена момцима, који су у друштву Видовића.

"Ја сам већ четири мјесеца у затвору због шале и нисам са својим кћеркама и породицом. Ово је једна неслана шала због које сва ова четири мјесеца нисам са породицом. Оштећеног познајем из ресторана, био сам тамо тог дана. Договорили смо се да снимимо скеч, све је била глума, ништа није било стварно. Претходно смо се о томе договорили. Снимак је исјечен, ни једном га нисам ударио, пипнуо сам га само за потребе снимка, али га нисам угрозио", рекао је Видовић за судском говорницом, износећи одбрану.


Нови снимак хапшења браће Хофман: Специјалци упали у тржни центар

Нови снимак хапшења браће Хофман: Специјалци упали у тржни центар

Подсјетимо, Миљан и његов брат Љубан Видовић, познатији као браћа Хофман ухапшени су у спектакуларној акцији полиције у једном тржном центру у Београду 10. новембра прошле године.

Међутим, током истраге утврђено је да нема довољно доказа за подизање оптужнице против његовог брата и одустало се од његовог кривичног гоњења, па је он пуштен на слободу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина