Рума

Почело суђење Миљану Хофману: "Ништа није било стварно"

  • Извор: Блиц
  • 08.02.2024. 15:53

У Основном суду у Руми данас је почело суђење Миљану Видовићу Хофману због сумње да је починио кривично дјело злостављање и мучење што је осумњичени оповргао и у својој одбрани рекао да није крив.

Миљану Видовићу Хофману се суди због сумње да је малтретирао и шамарао конобара једног ресторана у Иригу, а на снимку тог инцидента који се појавио на друштвеним мрежама види се како се осумњичени оштећеном уноси у лице и обраћа му се непријатним тоном, а у једном тренутку га гризе за образ и хвата га за лице док су окружени Видовићевим другарима.

Износећи своју одбрану, Видовић је изјавио да је због шале већ четири мјесеца у затвору, а не са својим кћеркама и породицом.

Подигнута оптужница против Миљана Хофмана: Тужилаштво тражи годину дана затвора

Подигнута оптужница против Миљана Хофмана: Тужилаштво тражи годину дана затвора

– Ово је једна неслана шала због које сва ова четири мјесеца нисам са породицом. Оштећеног познајем из ресторана, био сам тамо тог дана. Претходно смо се договорили да снимимо скеч. Све је то била глума. Ништа није било стварно. Ни једном га нисам ударио, пипнуо сам га само за потребе снимка, али га нисам угрозио. Имао сам и претходне сличне скечеве на друштвеним мрежама. Снимак није направљен мојим телефоном, ја га нисам ставио на мреже и не знам ко га је ставио – рекао је Видовић у својој одбрани.

Адвокат о хапшењу браће Хофман: Није било ни мало угодно

Адвокат о хапшењу браће Хофман: Није било ни мало угодно

Видовић је истакао да је објављени снимак исјечен, те да приказује само оно што њему не одговара и што му не иде у прилог.

– Овај снимак што је објављен приказује само оно што мени не одговара, нема оног што је било прије и послије тога. Оштећеног ни једном радњом на снимку нисам угрозио – нагласио је Видовић.

"Група из Модриче" поново сије страх, Хофман шамарао конобара

Члан тима браниоца Миљана Видовића, адвокат Горан Карадаревић каже у изјави за Блиц да, што се одбране тиче, не постоје никакви докази да је њихов клијент починио кривично дјело. Он је потврдио наводе Видовића да је то све била шала.

– Наш клијент и оштећени су се договорили да се снимак направи што уверљивије да би гледаност на друштвеним мрежама била што већа. Како су и објаснили, снимак је настао за потребе објављивања на друштвеној мрежи Тикток у циљу што скупље продаје рекламног простора на тој друштвеној мрежи – објаснио је Карадаревић.

Браћа Хофман и Тупеша пријављени за пријетње свједоку

Браћа Хофман и Тупеша пријављени за пријетње свједоку

Сљедеће рочиште заказано је за 23. фебруар а одбрана је затражила да се Видовићу укине притвор или да се замијени блажом мјером – кућним притвором. Карадаревић је истакао да је судија појединац сматрала да она није надлежна за то те да зато није донијела одлуку, па ће тај приједлог бити упућен ванрасправном вијећу на одлучивање.

Спортска каријера у сјенци скандала: Браћи Хофман који туку и пријете судило се због отмице мушкарца, отац их се одрекао преко новина

Спортска каријера у сјенци скандала: Браћи Хофман који туку и пријете судило се због отмице мушкарца, отац их се одрекао преко новина

Подсјетимо, Видовић је ухапшен у једном познатом тржном центру у Београду заједно са својим братом Љубаном и то након што су друштвеним мрежама почели да круже узнемирујући видео снимци. Тим поводом Прво основно јавно тужилаштво у Београду спровело је истрагу против браће Хофман, иначе познатих боксера, а оптужница је подигнута само против Миљана док се од кривичног гоњена његовог брата одустало.

И оштећени тврде да је све била шала

Подсјетимо, двојица мушкараца које су, како се сумња, малтретирали Љубан и Милан Видовић Хофман, саслушана су у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, гдје су тврдили да нису малтретирани, већ да је све била само шала.

Појавио се још један снимак Миљана Хофмана -

Појавио се још један снимак Миљана Хофмана - "Ајде дођи да ријешимо шта имамо"

Они су дали исказ пред петорицом адвоката одбране браће Хофман, а испричали су како је све била шала.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.