Dragan Lukač

MUP i dalje radi na slučaju ubistva Slaviše Krunića

 • 24.01.2020. 14:50

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da MUP i dalje radi na slučaju teškog ubistva banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i pronalaženju eventualnih nalogodavaca ovog krivičnog djela.

"Ne možemo o tome da pričamo u ovom trenutku, ali bitno je da su izvršioci tog ubistva u proceduri. Sud će na kraju da presudi kako smatra da treba, ali MUP nastavlja da radi na ovom slučaju", rekao je Lukač novinarima.

On je dodao da su u rad na ovom predmetu uključene i bezbjednosne agencije iz okruženja.

"Nadam se da ćemo s njima doći i do nekih novih podataka koji mogu baciti više svjetla na taj događaj", naveo je Lukač.

Kada je riječ o pokušaju ubistva Slobodana Vasiljevića u Šekovićima, Lukač je rekao da je policija u tom slučaju uradila svoj dio posla i privela napadače.

"Ne bih ulazio u to na koji način sudovi i tužilaštvo donose odluke, ali nadam se da će taj slučaj dobiti epilog, jer ima dovoljno dokaza i podataka do kojih je policija došla u istrazi", dodao je Lukač.

On je rekao da pripadnici policije imaju obavezu da kontrolišu kretanje svih potencijalno opasnih lica koja se dovode u vezu sa pomenutim slučajem.

"Da sam na mjestu sudija i tužilaca, ne bih oslobađao lica koja mogu nekoga da ugroze, i to sve dok se kompletan proces ne završi", dodao je Lukač. 

 • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Народ прича (Р)

  '‘Народ прича (Р)и (Р)