ПУ Градишка

Напали мушкарца због несугласица у саобраћају, откривена им још три кривична дјела

Градишка полиција ухапсила је Ј.К. из Градишке, Н.Л. из Пала и држављанина Србије М.Ј. због сумње да су починили више кривичних дјела.

Како сазнаје АТВ хапшење је усљедило након што су осумњичени, послије неспоразума у саобраћају, физички напали једнод мушкарца, након чега су побјегли. Он је све пријавио полицији која је оперативним радом пронашла осумњичене и открила им још три кривична дјела. 

”Полицијски службеници су пронашли возило и у њему затекли Ј.К. и Ј.Д. који се представио као држављанин Пољске. Извршеним провјерама утврђено је да је за лицем Ј.К. расписана потрага због кривичног дјела угрожавање сигурности”, саопштила је ПУ Градишка.

Додају да су осумњичени тестирани на присуство дроге у организму, те је утврђено да су позитивни на кокаин.

”Даљим радом, утврђено је да су дрогу конзумирали у кући и возилу Ј. К., те да се у друштву с њима налазио Н. Л. са Пала. Криминалистичком обрадом је утврђено и да је Ј.Д. имао фалсификоване личне документе те да се заправо ради о држављанину Србије М.Ј. који је повратник у извршењу кривичних дјела. Утврђено је да је управо он, заједно са Н.Л., физички напао оштећеног”, наводе у полицији.

Ухапшени бјегунци од правосуђа, један се крио с лажним документима Пољске

Ухапшени бјегунци од правосуђа, један се крио с лажним документима Пољске

По наредби суда извршен је претрес куће, објеката и возила Ј. К. из Градишке, при чему је пронађен и одузет пиштољ, муниција, бијели прашак налик кокаину и друго.

”О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који се изјаснио да се након комплетирања предмета достави извјештај о почињеним кривичним дјелима против осумњичени, те да се М.Ј. из Србије, преда Теренском центру за странце Бањалука”, наводе у полицији.

Додају да ће против осумњичених бити поднесене пријаве због сумње да су починили кривична дјела тјелесна повреда, фалсификовање исправе, омогућавање уживања дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: