ОЈТ Бањалука

Наставник полно узнемиравао ученице у школи, предложен му притвор

Окружно јавно тужилаштво Бањалука затражило је одређивање једномјесечног притвора за наставника информатике Ненада М. (60) из Мркоњић Града.

У ОЈТ Бањалука наводе да је наставник осумњичен да је починио кривична дјела полно узнемиравање и задовољење полних страсти пред дјететом.

”Осумњиченом се ставља на терет да је дана 7. маја у Мркоњић Граду, у просторијама Основне школе ”Иван Горан Ковачић” починио кривична дјела на штету два малољетна лица”, наводе у ОЈТ Бањалука.

Наставник спроведен у тужилаштво: Осумњичен за полно узнемиравање ученица

Наставник спроведен у тужилаштво: Осумњичен за полно узнемиравање ученица

Додају да је, након испитивања, тужилац затражио одређивање притвора због постојања бојазни да би осумњичени боравком на слободи могао ометати кривични поступак утицајем на свједоке.

”О притвору ће одлучивати судија за претходни поступак Основног суда у Мркоњић Граду”, наводе у ОЈТ Бањалука.

Као што је АТВ писао Ненад М. је пијан дошао на наставу двјема ученицама, старости 12 и 13 године, тражио је да ”скину гаћице”. Недуго након тога ухапшен је испред школе, а након привођења је алкотестиран и утврђено је да је имао више од два промила алкохола у организму.

Шок у Мркоњићу: Ухапшен наставник осумњичен за полно узнемиравање ученица

Шок у Мркоњићу: Ухапшен наставник осумњичен за полно узнемиравање ученица

У школи сазнајемо да је наставник већ дуже вријеме имао проблем са алкохолом, али је и поред тога некажњено долазио на наставу и држао часове под дејством алкохола.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм