ММА борац

Нови детаљи језивог убиства Стефана Савића: Избоден чак 15 пута

  • Извор: Информер
  • 28.02.2024. 17:58

Стефан Савић (23), ММА борац ког су у ноћи између суботе и недеље на Дорћолу убили Василије Гачевић (23) и Марко Даничић (23), био је буквално искасапљен, са више од 15 убода по тијелу.

Убице су, кобне ноћи сачекале Савића испред клуба и одмах почеле да га убадају, па је Стефан рањен почео да бјежи, али Гачевић и Даничић су га сустигли на углу Добрачине и Дунавске улице, оборили га на тротоару и звјерски докрајчили.

Љекари у шоку

Добро обавијештен извор медија каже да ће у обдукционом налазу, који још није достављен тужилаштву и породици, бити прецизно наведене све повреде које је задобио Савић, али да су љекари и инспектори били шокирани кад су вид‌јели шта су убице урадиле несрећном Стефану.

Овако изгледају убице Стефана Савића

Овако изгледају убице Стефана Савића

– Био је избоден и исјечен по цијелом тијелу, сигурно више од 15 пута, а кобни убод је, како се претпоставља, био испод пазуха са десне стране. Такође, имао је језиве повреде од батина по тијелу и глави у виду хематома и модрица, пошто су га крвници брутално тукли и убадали скоро цијели минут, што се и види на снимку злочина – казао је наш извор.

Стефанов д‌јед Радош Савић рекао је да није видио обдукциони налаз, али да је сасвим могуће да је његов унук задобио велики број убода ножем, пише Информер.

– Убице су га чекале испред клуба на Дорћолу, јер им је неко дојавио да се мој Стефан тамо налази. Чим је изашао из локала, убице су Стефана почеле да убадају, па је он рањен почео да бјежи од њих низ Добрачину улицу, док га нису сустигли на раскрсници и докрајчили. Зато и вјерујем да је имао велики број повреда. Стефановом оцу нису дали да виде све те ране на тијелу његовог сина у мртвачници. Сад чекају извјештај са обдукције – казао је Радош.

Иначе, Радош је прекјуче, на дан Стефанове сахране, појаснио је да се његов унук прије двије године закачио са Гачевићем и Даничићем, јер су му ова двојица напали друга, бацили га у Дунав и уринирали по њему.

Познато када ће бити сахрањен Стефан Савић

Познато када ће бити сахрањен Стефан Савић

– Стефан је тада потрчао да извуче друга из воде, а ова двојица му нису дала и онда се он потукао са њима и једном је повредио вилицу – рекао је Радош.

Једини сукоб

Говорећи о ноћи кад је изгубио унука, он каже да је Стефан био у локалу са неким друштвом и да су тамо били и неки људи који су познавали Гачевића и Даничића.

– Мог унука су навукли те ноћи, тамо је била нека д‌јевојка са другом, могуће је да су они дојавили убицама да је Стефан у том локалу… Кад је мој унук изашао из клуба, видио је ове крвнике и онда је настало то што је настало... Стефан никада није био проблематичан и једини сукоб му је био тај од прије двије године, кад је бранио тог друга – истиче Радош.

Расписана потрага

Подсјетимо, припадници МУП-а у Београду идентификовали су двојицу осумњичених за убиство Стефана Савића, Марка Даничића (23) и Василија Гачевића (23) и за њима се и даље трага.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.