Возила пијана

Одузето возило од жене из Шипова, вишеструког повратника у чињењу прекршаја

  • 20.11.2023. 10:41

Полиција у Шипову одузела је аутомобил марке "BMW" од особе K.М. из Шипова, која је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, за које дугује око 4.500 KМ.

Портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин рекла Срни да су припадници Полицијске станице Шипово у суботу, 18. новембра, контролисали "BMW" којим је управљала K.М.

Колико особа у БиХ је пријављено за додјелу помоћи за гријање

Колико особа у БиХ је пријављено за додјелу помоћи за гријање

"Kод ње је утврђено присуство алкохола у организму у количини од 1,54 промила након чега је због почињеног прекршаја из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ лишена слободе", објаснила је Вулинова.

Она је нагласила да је провјерама у службеним евиденцијама утврђено да је K.М. вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 4.504 KМ.

Трогодишњи дјечак убио млађег брата

Трогодишњи дјечак убио млађег брата

Вулинова је рекла да је возило привремено одузето, те да ће против лица K.М. надлежном суду бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

    'Филм: Живи били, па видјели (Р) (12+)

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (Р) (12+)

    Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!