Власник имања на којем је дјечак побио животиње изнио страшне детаље о његовој породици

  • Извор: Информер
  • 12.03.2024. 17:51

Дјечак М.Ж. (13) који се сумњичи да је у понедељак ујутру сјекиром убио 12 јагањаца у тору комшије Предрага Тадића, у селу Марковац, код Вршца, и раније је био привођен и то због крађа.

Предраг Тадић, власник имања и животиња, рекао је да је дечак М.Ж. брутално одрубио главе његовим јагањцима.

“Ушао сам то јутро у тор и угледао хорор призор. Јагањци су били мртви, некима су фалиле главе, неке животиње су још биле живе, али тешко рањене. Мислио сам да су ми шакали упали у тор, али сам тек онда видио М.Ж. како бјежи са сјекиром и схватио да је он одговоран за тај крвави пир”, каже Тадић за Информер.

Према његовим ријечима одмах је позвао полицију која је убрзо дошла у његово домаћинство. Полицајци су брзо идентификовали, лоцирали и ухапсили М.Ж. Показао им је гдје је сакрио сјекиру којом је побио овце. 

Хоспитализован д‌јечак (13) који је сјекиром убио 12 јагањаца код Вршца

Хоспитализован д‌јечак (13) који је сјекиром убио 12 јагањаца код Вршца

„Знате ли шта је урадио послије масакра? Послије тога је отишао у продавницу и правио се као да се ништа није десило“, наводи утучени власник имања.

Иначе, како каже, М.Ж. са својим сестрама и мајком живи у кући коју му је он са својом супругом уступио на привремено коришћење.

„Та породица је растурена. Његов старији брат је на издржавању затворске казне јер је силовао своју сестру. Једном је у школу донио нож, наводно јер су га дјеца малтретирала. Прије двије недјеље је нестао и цијели дан нисмо могли да га нађемо. На крају је, нешто прије поноћи, дошао кући са џеповима пуним пушчаних патрона. Ужас“, наглашава Предраг Тадић.

С обзиром да дјечак још нема 14 година, о догађају је обавијештено надлежно тужилаштво у Панчеву.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: