Вријеђају их

Отац и други осумњичени за убиство Вање у посебном дијелу затвора: Робијаши изреволтирани

  • Извор: Курир
  • 08.12.2023. 15:35

Отац и остали осумњичени за отмицу и убиство Вање Горчевске (14) суочени су са оштрим револтом осталих притвореника у затвору Шутка у Скопљу, јављају тамошњи медији.

Сваки пут кад их изведу и враћају у Шутку затвореници их виде кроз прозоре, а затим позивају, ударају по решеткама, вријеђају...

Директор затвора Филип Андов није ни потврдио, али ни демантовао наводе локалних медија. Андов само истиче да је безбједносна ситуација под контролом и наглашава да је приступ четворици осумњичених ограничен.

Објављен снимак возила којим је отета Вања

Објављен снимак возила којим је отета Вања

"Одвојени су од осталих притвореника и затвореника. Ни сви затворски службеници немају приступ тим просторијама. Улазите са посебним картицама које држе одређени чувари. Контролишу се константно с обзиром на степен криминала и у складу са протоколима и законима“, каже Андов за Скопље1.

Затвореници из Шутке згрожени су двоструким убиством.

Тројица од четворице осумњичених који се налазе у затвору признала су кривицу и своје улоге. Указали су и на Љупча Палевског као организатора и починиоца гнусног дјела.

Мала Вања је брутално убијена, али један детаљ и даље мори све

Мала Вања је брутално убијена, али један детаљ и даље мори све

Једини међу њима, који није признао кривицу или повезаност са било ким од осталих осумњичених, јесте отац дјевојчице Александар Горчевски који тврди да никога од њих не познаје и да није Палевском открио путању кретања своје кћерке.

Горчевски је на саслушање на коме му је одређен притвор до 30 дана, подсјетимо, доведен у затворском комбинезону, а на снимку се види да су га у затвору ошишали на ћелаво.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)