Укључује се у истрагу

Отац пјевачице која је пала са зграде иде у Дубаи

  • Извор: Агенције
  • 21.01.2024. 18:16

Пјевачица и правница Андријана Лазић трагично је настрадала 10. јануара када је пала са 24. спрата зграде у Дубаију.

Њена породица остала је нијема од бола, а отац, иначе припадник МУП-а Републике Српске је обећао да ће и сам да се укључи у истрагу.

Будући да је рекао да сумња да је његова насљедница имала напад астме и да је зато пала са спрата, многе су интригирали детаљи.

Ипак, Лазић не жели до даљњег да прича, односно док не прође 40 дана од дана сахране мезимице.

"Мада код многих њен случај изазива интересовање, треба имати разумијевања за породицу, јер само ми, породица, осјећамо стварну бол. Наши православни обичаји налажу нам ћутање у периоду од 40 дана. Ја, као припадник МУП- а, у свакодневном сам контакту са Директором полиције у Дубаију, Иса Ахмедом Салем Ахмедом и чим прође 40 дана, идем директно у Дубаи да директно узмем учешћа у истрази", почео је тужни Лазић и споменуо Андријанине другарице с којима је била у Дубаију.


Ово је посљедња жеља трагично страдале пјевачице Андријане Лазић

Ово је посљедња жеља трагично страдале пјевачице Андријане Лазић

"Само желим да кажем да њене другарице, са којима је била у Дубаију, нису ни под каквом сумњом и да је зато полиција дозволила њихов повратак кући. Ја сам директно тражио од Директора полиције да их пусти. Након 40 дана ћу се директно обратити јавности и молим вас да се до тада стрпите", написао је он на Фејсбуку.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.