Мистерија

Отац настрадале пјевачице Андријане Лазић ангажовао детективе да утврде узрок смрти његове кћерке

  • Извор: Курир
  • 30.01.2024. 09:36

Мистерија смрти пјевачице Андријане Лазић, која је настрадала 10. јануара након пада са 24. спрата у Дубаију, и даље је тема о којој се прича.

Њена породица жели да сазна истину о трагедији, због чега је отац Небојша Лазић, иначе полицијски службеник, ангажовао приватну детективску агенцију која ће случај вратити на почетак и открити апсолутно све детаље у вези са смрћу његове мјезимице.

Ко је бизнисмен из Бијељине који је пронађен мртав у аутомобилу?

Ко је бизнисмен из Бијељине који је пронађен мртав у аутомобилу?

То укључује опсежно истраживање од тренутка када је Андријана слетјела у Уједињене Арапске Емирате, преко мјеста гдје је излазила, с ким се виђала и на који начин је проводила вријеме на одмору.

Kако је пјевачицин отац изјавио, он планира одлазак у Дубаи како би сам учествовао у истрази.

Ово је посљедња жеља трагично страдале пјевачице Андријане Лазић

Ово је посљедња жеља трагично страдале пјевачице Андријане Лазић

“Породица не може да се помири са овом трагедијом. Сви се и даље питају да ли је могло другачије. Све им је сумњиво. Отац не жели ништа де препусти случају и зато је ангажовао агенцију која се бави баш оваквим случајевима. Небојша инсистира на томе да од првог до посљедњег дана добије све снимке куда му се кћерка кретала, а нарочито тежи да добије снимке из хотелу гдје је одсјела с другарицама. Неће имати мира док не утврди све чињенице. Пријатељи и даље долазе код породице, изјављују саучешће укућанима јер је та фамилија веома цијењена у том мјесту”, завршава саговорник “Kурира“

Пратите нас и путем Вибера