Небојша Лазић

Позирала на ивици зграде: Отац преминуле пјевачице из Бијељине објавио потресну фотографију

  • Извор: Блиц
  • 26.01.2024. 16:22

Пјевачица Андријана Лазић (28) погинула је 10. јануара у Дубаију, након што је тамо отпутовала са другарицама и пала са 24. спрата једне зграде, а сахрањена је девет дана касније у родном мјесту Велино село, код Бијељине.

Међутим, детаљи око њене мистериозне смрти и даље интригирају широку јавност. Наиме, Небојша Лазић Зенга, отац покојне пјевачице, подијелио је потресну слику своје мезимице из престонице Емирата на којој се види како она позира на ивици зграде са погледом на цијели град.

Kако је Андријана погинула управо усљед пада са 24. спрата, многе је ова објава потресла и натјерала да помисли да је ово мјесто гдје је погинула.

Фотографија која је данас посебно болна: Андријана Лазић у загрљају најмилијих

Фотографија која је данас посебно болна: Андријана Лазић у загрљају најмилијих

Подсјетимо, њен отац, написао је на свом Инстаграм профилу да ће да се укључити у истрагу везану за смрт кћерке, те да ће отићи директно у Дубаи.

Ово је посљедња жеља трагично страдале пјевачице Андријане Лазић

Ово је посљедња жеља трагично страдале пјевачице Андријане Лазић

– Мада код многих, њен случај изазива интересовање, треба имати разумијевања за породицу, јер само ми, породица, осјећамо стварну бол. Наши православни обичаји налажу нам ћутање у периоду од 40 дана. Ја, као припадник МУП- а, у свакодневном сам контакту са Директором полиције у Дубаију, Иса Ахмедом Салем Ахмедом и чим прође 40 дана, идем директно у Дубаи да директно узмем учешћа у истрази – почео је тужни Лазић и споменуо Андријанине другарице с којима је била у Дубаију.

Појавила се пјесма Андријане на дан сахране: Предосјетила језиву судбину, од стихова пролази језа

Појавила се пјесма Андријане на дан сахране: Предосјетила језиву судбину, од стихова пролази језа

– Само желим да кажем да њене другарице, са којима је била у Дубаију, нису ни под каквом сумњом и да је зато полиција дозволила њихов повратак кући. Ја сам директно тражио од директора полиције да их пусти. Након 40 дана ћу се директно обратити јавности и молим вас да се до тада стрпите – написао је он на Фејсбуку, преноси Блиц.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.