Dramatična noć u Bijeljini

Policajci pokušali spriječiti napad na djevojku i tuču, jedan teško ranjen

  • Извор: АТВ
  • 05.11.2021. 19:21

Dramatična noć u Bijeljini, tuča, pucnjava, dvije ranjene osobe. Teško je ranjen pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Srpske, i to dok je pokušavao spasiti djevojku koju su napali muškarci iz Brčkog. Sve se dešavalo dva sata iza ponoći, u krugu bivše fabrike „Zenit“. Na sreću, ranjene osobe danas su van životne opasnosti, kažu iz bijeljinske Bolnice.

"Oko 2 i 20 noćas su dovežene dvije osobe muškog pola mlađe životne dobi sa prostrelnim ranama ekstremiteta. Jedan je prostrel butina lijeve noge bez povreda kosti, dok je druga osoba imala prostrel potkoljenice, prostrel mekih tkiva sa povredom kosti. Primarno su zbrinuti u našoj bolnici i trenutno su van životne opasnosti", rekao je Željko Pejović, hirurg u bolnici "Sveti Vračevi" Bijeljina.

Policiji je noćas prijavljeno da je u neposrednoj blizini objekta „Moja kafanica“ došlo do upotrebe vatrenog oružja, odmah je patrola izašla na mjesto pucnjave, i zatekla sa povredama, najvjerovatnije od vatrenog oružja, O.P. iz Brčkog i P.K. iz Gradiške koji je policijski službenik Specijalne antiterorističke jedinice. Bijeljinci danas u šoku, u šoku su i u MUP-u Srpske. Ministar kaže, napadači su i od ranije dobro poznati policiji. Dvije osobe su u bjekstvu i za njima se intezivno traga.

"Nekoliko lica koja su od ranije poznata policiji kao bezbjedonosno interesantna lica su napravila jednu incidentnu situaciju, naši policajci koji su bili u civilu su se umješali jer jedno lice je maltretiralo žensku osobu, fizički je tukao pokušavao uvući u auto. Prilikom intervencije došlo je do upotrebe oružja od tih lica, takođe naši pripadnici su odgovorili i došlo je do ranjavanja jednog našeg pripadnika", rekao je Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Do sada prikupljene informacije kažu da su Brčaci fizički sinoć napali S.G. iz Bijeljine pa su tri pripadnika SAJ-a pokušali sve spriječiti, a tada su nepoznati muškarci upotrebili vatreno oružje. Nakon sprovdenih mjera i radnji Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini biće dostavljen izvještaj o postojanju osnova sumnje da je počinjeno krivično djelo „ Izazivanje opšte opasnosti“. Za osobama iz Brčkog raspisana je potraga.



Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.