Бар

Позајмио му 2.000 КМ па га "натјерао" да врати 72.000

  • Извор: Агенције
  • 08.11.2023. 17:53

Баранин Д.Н. (26) кривично ће одговарати због сумње да је извршио кривично дјело зеленаштво, јер је Беранцу С. Ш. (34) позајмио 1.100 евра договарајући камату на мјесечном нивоу од 800 евра, и тако од почетка 2019. на име камате приходовао 36 хиљада евра.

Службеници Одјељења безбједности Бар су државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Бару поднијели кривичну пријаву против Д. Н. поступајући по пријави оштећеног С. Ш. из Берана који је пријаву поднио у тој општини.

У њој је, наводи се у саопштењу Управе полиције, навео да му Д. Н. упућује пријетње због неисплаћеног дуга.

Ужас на путевима БиХ - Голф се забио у корпу аутодизалице

Ужас на путевима БиХ - Голф се забио у корпу аутодизалице

"Kриминалистичком обрадом барска полиција је дошла до сумње да се Д. Н., користећи стање нужде договорио о несразмјерној имовинској користи и дао му на зајам новац у износу од 1.100 евра, притом се договарајући о камати на мјесечном нивоу у износу од 800 евра, при чему се и договорио да је за свако кашњење уплате дужник у обавези да плати и износ од 50 евра. Оштећени је, од почетка 2019. године до маја 2023. године, осумњиченом на име камате испалио износ од 36.000 евра, од чега му је дио новца давао на руке, а дио је уплаћивао преко Поште Црне Горе", пише у саопштењу, преносе Вијести.ме. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)