Нови Пазар

Пресрели ауто и крвнички напали путнике, а онда се појавила трећа група људи

  • Извор: Агенције
  • 03.12.2023. 17:05

Предсједник Санџака Сулејман Угљанин са колегама Елвисом Гуџевиће и Мерфидом Камешничаним, спријечио је даљи сукоб и линч бејзбол палицом током напада на групу људи у возилу синоћ у Новом Пазару.

Како се види на снимку, Угљанин је са Гуџевићем и Камешничанином успио да раздвоји нападача који је бјесомучно ударао бејзбол палицом момка који је изашао из возила.

До сукоба је је дошло на мјесту Друм.

Снимак приказује да је група момака изашла из возила, препријечивши претходно даље кретање возила иза њих, и почела да удара по возилу, а затим и момка који је изашао са задњег сједишта.


Откуд новим милијардерима толики новац: Извјештај открио занимљиве детаље

Откуд новим милијардерима толики новац: Извјештај открио занимљиве детаље

Њега је ударао нападач с бејзбол палицом, као још један из његове групе песницама.

Након што је са задњег сједишта изашла жена са дјететом у наручју прилазе Угљанин и Гуџевић и раздвјају нападача с палицом.

Они опет, више пута, насрћу на још једног момка који излази са предњег сједишта заустављеног каравана, као и осале из тог аутомобила.

"СЊУЗ" незванично сазнаје да је, након раније свађе, до сукоба дошло између чланова двије породице родом из села Делимеђе и Гурдијеље.

Очевици наводе да је захвљујући брзој реакцији Угљанина и људи из његовог окружења спријечен инцидент већих размјера и посљедица.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)