MUP

Presuđeni ubica uhapšen zbog ubistva zlatara u Sarajevu

  • Извор: Глас Српске
  • 22.08.2023. 12:35

U Visokom je sinoć uhapšen S.N. (40) koji se sumnjiči za ubistvo starca E.Š. (76) u Sarajevu koje se dogodilo prije dva dana.

Kako se nezvanično saznaje, ubijen je poznati sarajevski zlatar i bivši policajac Esad Šatara, dok je za ubistvo osumnjičen Samir Novalija, koji je od ranije poznat policiji.

Naime, njega je 2008. godine Kantonalni sud u Sarajevu osudio na šest i po godina zatvora zbog ubistva Paše Čelika.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo su saopštili da su radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela ubistva u Ulici Čemerlina policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, došli do saznanja da se u vezu sa krivičnim djelom ubistvo može dovesti S.N. (40) iz Sarajeva.

"Tokom rada na rasvjetljavanju opisanog krivičnog djela izvršeni su pretresi na više lokacija na području Kantona Sarajevo i Istočnog Sarajeva, te poduzimanjem niza operativno-taktičkih mjera i radnji policijski službenici su došli do saznanja da se S.N. nalazi na području Visokog", navode iz policije.

Pripadnici MUP-a ZE-DO Kantona juče su locirali i uhapsili Novaliju. Takođe, pronađen je i oduzet pasat koje je 40-godišnjak nakon izvršenja krivičnog djela otuđio od Šatare.

"Pripadnici Sektora kriminalističke policije, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela ubistvo", naveli su iz policije.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    'Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда. Прича прати стјуарте, стјуардесе, механичаре и пилота имагинарне авиокомпаније.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.