Azur Terzić

Pretučeni košarkaš iz Cazina došao svijesti nakon mjesec dana

  • Извор: n1info.com
  • 07.11.2022. 15:09

Mladi košarkaš Azur Terzić iz Cazina, koji je pronađen ispred ugostiteljskog objekta sa slomljenom kičmom, probudio se iz kome nakon više od mjesec dana.

To je za N1 televiziju potvrdio Zurov otac Suad, koji je kazao da ne smatraju da je, kako se tvrdilo, u pitanju nesrećni slučaj, već da je neko pokušao da ubije njegovog sina, navodi Tanjug.

– Poznavajući svoga sina mislim da je borac, ja ga zovem lav i da ćemo ove prepreke i zidove koji su pred nama preskočiti i da će moj sin opet stati na svoje noge. Ja sam siguran da moj sin nije pokušao da izvrši samoubistvo. Ovdje se radi o klasičnom pokušaju ubistva – rekao je Saud Terzić, Azurov otac.

Podršku Azuru i njegovoj porodici pružili su i građani Cazina koji su održali masovnu protestnu šetnju u ovom gradu od osnovne škole, koju je Azur pohađao pa do tržnog centra, gdje je košarkaš pronađen sa slomljenom kičmom.

Zbog sumnje u rad kantonalne policije u slučaj su uključeni i inspektori Federalne uprave policije. Aktivnosti istrage je preuzelo Kantonalno tužilaštvo Unsko-sanskog kantona koje će u narednim danima ispitati Azura o svim okolnostima koje su se dogodile te kobne večeri, kada će biti poznato i više informacija o ovom događaju.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм