U.B.

Produžen pritvor osumnjičenom za masakr kod Mladenovca

  • Извор: Агенције
  • 02.06.2023. 14:20

Viši sud u Smederevu produžio je za još 30 dana pritvor U.B. (21) iz Dubone, koji se sumnjiči da je na teritoriji Smedereva i Mladenovca ubio osam i ranio 12 ljudi, potvrđeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pritvor mu je produžen zbog opasnosti od bjekstva, da ne bi uticao na svjedoke, da ne ponovi krivično djelo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti, potvrđeno je u tom tužilaštvu.

U.B. je na saslušanju u tužilaštvu početkom maja priznao izvršenje tog krivičnog djela, odnosno da je na tri lokacije automatskom puškom pucao na više osoba koje su se nalazile u grupi, a kako je naveo, da bi zaplašio stanovništvo tih naseljenih mesta.

Dva vepra šetaju pored Kampusa

Dva vepra šetaju pored Kampusa

Sumnja se da je U.B. izvršio krivična djela teško ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično djelo otmica.

U.B. je 4. maja, u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružja, lišio života osam lica, a 12 lica povrijedio.

Ovo je osam koraka za smirivanje tenzija na Kim? Evo šta se traži u petoj tački

Ovo je osam koraka za smirivanje tenzija na Kim? Evo šta se traži u petoj tački

Prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije, dok je prilikom bjekstva sa lica mjesta osumnjičeni prijetio ubistvom taksisti, te ga na takav način prinudio da ga odveze do sela na teritoriji opštine Kragujevac, gdje je osumnjičeni i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka.

Тагови:
  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина