Претреси на више локација

Шта је ово: Чудна пушка заплијењена у БиХ

  • Извор: Агенције
  • 22.02.2024. 22:38

Криминалистичка полиција УСК, уз асистенцију Јединице за специјалистичку подршку, у сриједу је на подручју Бихаћа претресла неколико локација, те привела четири особе због неовлаштене производње и промета опојних дрога, те једну због посједовања и омогућавања уживања наркотика.

Како је саопштено из МУП-а УСК, у улици ЗАВНОБиХ-а у претресу стана и помоћних објеката које користи четрдесеттрогодишњак из Бихаћа пронађено је и изузето 49 пакетића са садржајем материје за коју се сумња да је марихуана, вага за прецизно мјерење, дробилица за дуван, мобилни телефон непознате марке и одређени износ новца за који се сумња да потиче од продаје наркотика.

У улици Алексе Шантића, Хасана Кјафије Прушћака и Бакашаишког одреда извршени су претреси куће, помоћних објеката и аутомобила БМВ које користи 29-годишњак из Бихаћа те је том приликом пронађена и изузета одређена количина марихуане, пушка ручне израде, муниција за исту и одређени износ новца за који се сумња да потјече од продаје наркотика. Пушка која је заплијењена је јако необичног и чудног изгледа.


Претучен Худа Компани

Претучен Худа Компани

У улицама Ешрефа Ковачевића и Босанских шехида извршени су претреси стана и помоћних објеката које користи 27-годишњак из Бихаћа и том приликом пронађена су и изузета два пакета од алуминијумске фолије са марихуаном и новац за који се сумња да потиче од продаје наркотика.

У улици Бихаћких бранилаца извршен је претрес породичне куће и помоћних објеката које користи 24-годишњак из Бихаћа те је такође пронађена и изузета марихуана и новац за који се сумња да потиче од продаје дроге.

У истој улици претресено је радно мјесто у кладионици и аутомобил голф власништво 33- годишњакиње из Бихаћа те је пронађена и одузета одређена количина марихуане и нагорјели џоинт.

"Пронађене материје и предмети су одузети док је након обавјештења дежурне тужитељке Тужилаштва УСК-а, она наредила даљу криминалистичку истрагу због сумње у извршење споменутих кривичних дјела", навели су из полиције.

Због неовлаштене производње и промета опојних дрога полиција у Унско-санском кантону синоћ је у Кључу ухапсила и двојицу Сарајлија.

Према информацијама из МУП-а УСК, они су контролисани у аудију А3 на магистралном путу М-5 у близини моста на ријеци Сани.


Откривене поруке које је Урош послао мало прије масакра: Изгорио сам

Откривене поруке које је Урош послао мало прије масакра: Изгорио сам

Возилом је управљао 29-годишњак, а на мјесту сувозача је био 25-годишњак.

"Изласком из возила возач је у руци држао папирну врећицу у којој се налазила већа количина материје која је асоцирала на марихуану, која му је одузета. Приликом претреса у возилу су пронађени и привремено одузети једна кутија од цигарета у којој су се налазила два џоинта и мобител Ајфон. Након обавјештења дежурне тужитељке Тужилаштва УСК-а она је наредила лишење слободе те даљу криминалистичку истрагу због сумње у извршење кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога", навели су из МУП-а УСК.

Пратите нас и путем Вибера