Репрезентативац Србије

Стефан Савић убијен у Београду!

 • Извор: Телеграф
 • 25.02.2024. 12:00

Репрезентативац Србије и освајач бронзане медаље на светском првенству у MMA, трагично је преминуо у недељу 25. фебруара у јутарњим сатима.

Како сазнаје Телеграф, око 1 сат послије поноћи Хитна помоћ је довезла у Ургентни центар два мушкарца, 2001. и 1992. који су задобили у Дунавској улици убодне ране. Њих су напала два НН лица, један је повриједио обојицу. Мушкарац 2001. је преминуо, док су другом констатоване тешке тјелесне повреде и лакше тјелесне повреде. Рад у току.

Крвава ноћ у Београду: Тројица младића избодени у груди, један подлегао

Крвава ноћ у Београду: Тројица младића избодени у груди, један подлегао

Мушкарац који је преминуо био је Стефан Савић, репрезентативац Србије и освајач бронзане медаље на светском првенству у ММА.

Савић  убијен је у ноћи између суботе и недјеље у Дунавској улици када му је, за сада непозната особа оштрим предметом задала убодну рану у груди, сазнаје Telegraf.rs.

Ову информацију пренијела је ТВ Арена спорт и изразила саучешће породици и пријатељима:

- Арена Фајт упућује искрено саучешће породици, пријатељима и свим људима који су вољели Стефана.

Стефан ће заувијек остати упамћен, не само као шампион, већ као неко ко је дотакао срца својом добротом и оставио неизбрисив траг - стоји у њиховој објави.


Пратите нас и путем Вибера

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  'Емисија: Бизнис клуб

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.