Saslušanje

Trudnica koju je oteo ubica iz Mladenovca danas svjedoči u tužilaštvu

  • Извор: Телеграф
  • 30.05.2023. 09:11

U Višem javnom tužilaštvu u Smederevu za danas je zakazano saslušanje trudnice koja je bila u taksi vozilu koje je oteo Uroš B. (21) nakon masakra kod Mladenovca, a za sutra je zakazano saslušanje i taksiste za koga su kolege rekle da je bio pribran i da, navodno, nije dozvolio osunjičenom da povredi nedužnu ženu.

Kako je "Telegraf.rs" već pisao, Uroš je kod Malog Požarevca zaustavio taksistu. Tada je uz prijetnju bombe naredio da ga vozi do Vinjišta kod Kragujevca.

Skrivao se kod ujaka

Tamo mu se nalazio ujak kod koga se skrivao nakon zločina. U kolima je bila i trudnica. Uroš je sjeo na prednje sjedište,a u ruci je imao bombu. Tada se obratio taksisti da će je, navodno, aktivirati, ako ne bude vozio gdje mu je rekao.

Inače, riječ je o iskusnom taksisti koji je tokom vožnje pričao sa Urošem i govori da će sve biti u redu i da će se on vratiti po njega, ako bude trebalo samo da trudnicu odveze do Uba.

Usmrtio osam osoba

Osumnjičeni za masakr kakav Srbija ne pamti 4. maja iza automatske puške i pištolja u selima Dubona i Malo Orašje usmrtio je osam osoba, a ranio 14. Zločin je priznao i rekao da je "htio da zaplaši mještane". Trenutno se nalazi na vještačenju u Specijalnoj zatvorskoj bolnici.

Otkriveno šta je pronađeno u mercedesu iz kojeg je pucao ubica iz Mladenovca

Otkriveno šta je pronađeno u mercedesu iz kojeg je pucao ubica iz Mladenovca

Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu uhapsila i njegovog oca R.B. kao i ujaka G.G.. Oni se nalaze u pritvoru i za svu trojicu vodi se isti postupak.

Urošu se na teret stavljaju četiri krivična djela - teško ubistvo, oružje, otmica i korištenje tuđeg vozila.

Među žrtvama nalazilo se i dijete od 15 godina.

Objavljen video: Pogledajte kako je uhapšen ubica iz Mladenovca

Objavljen video: Pogledajte kako je uhapšen ubica iz Mladenovca



Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.