Упао у кладионицу

"Убићу те! Робијаћу четрдесет година и барем ћу знати зашто!": Овако је насилник пријетио дјевојци

  • 19.10.2023. 16:31

У Вишем јавном тужилашву у Београду саслушан је Сава Л. (21) због сумње да је у једној кладионици на Новом Београду ватреним оружјем пријетио радници кладионице-својој бившој дјевојци да ће је убити.

Осумњичени се на саслушању се бранио ћутањем, односно искористио је своје законско право да не износи одбрану у овој фази постука.

Подигнута оптужница против нападача на Вишковићевог сина

Подигнута оптужница против нападача на Вишковићевог сина

Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да осумњиченом одреди притвор да не би утицао на свједоке и да не би поновио кривично дјело у кратком временском периоду.

Сави Л. наредбом о спровођењу истраге се на терет стављају кривична дјела Недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја у стицају са кривичним дјелом Угрожавање сигурности.

Сумња се да је он 17. октобра око 2 часа послије поноћи дошао у пратњи једног малољетника у кладионицу на Новом Београду те пришао својој бившој дјевојци, иначе радници кладионице, упутивши јој пријетње да ће је убити, машући пиштољем марке “Стезр”.

Славна оскаровка ријешила да се пензионише:

Славна оскаровка ријешила да се пензионише: "Нико ме више никада неће видјети"

Након тога јој је показао да је оквир пиштоља празан и ставио га за појас, да би из торбице извадио други пиштољ марке “Астра” и поново јој се обратио пријетњама да ће убити и њу и сваког ко је буде погледао.

Осумњичени је потом вратио и потоњи пиштољ у торбицу, настављајући да оштећеној упућује пријетње: “Убићу те! Робијаћу четрдесет година и барем ћу знати зашто!”, показујући јој да за појасом има заденут пиштољ.

Пратите нас и путем Вибера