Трговина дрогом

Ухапшени у акцији ”Омерта” спроведени иза решетака

Окружни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор шесторици ухапшених у акцији "Омерта", као и тројици осумњичених који се налазе у бјекству.

Притвор је одређен Александару Милетићу, Маринку Дамјановићу, Борису Грујићу, Немањи Керезовићу, Александру Антонићу, Немањи Милиновићу сви из Бањалуке. Одлука о притвору донесена је и за Анђела Милетића, Слободана Станковића и Видана Пролу, који су недоступни истражним органима.

Сви детаљи акције

Сви детаљи акције "Омерта“: Шта се издешавало од марта до данас

Акцијом је обухваћен и Саша Кресојевић који се од августа налази у притвору КПЗ Бањалука на Туњицама након што је у аутомобилу ”ауди”, који је користио пронађен 1,1 килограм бијелог праха, за који је вјештачењем потврђено да је кокаин.

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Акција ”Омерта”: Тројица у бјекству, заплијењена два килограма дроге

Истрага у овом предмету је вођена од марта ове године. Од тада до данас у акцији је пронађено је и одузето око 1,66 килограма кокаина, око 400 грама марихуане, више дигиталних вага, двије војне пушке, пиштољ, муниција, већа количина новца, аутомобил и документација о имовини која ће бити предмет даље финансијске истраге.

Позната имена ухапшених у акцији ”Омерта”

Позната имена ухапшених у акцији ”Омерта”



Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.