Osumnjičen za ubistvo

Završeno ročište, Đukanović vraćen u KPZ

  • 14.06.2019. 12:33

Ročište Benediju Đukanoviću, osumnjičenom za ubistvo Slaviše Krunića završeno je, a Đukanović je vraćen u KPZ.

Sudska policija je bila na oprezu i na terenu su bili sa dugim cijevima, dok je sam Đukanović na sebi imao pancir.

Podsjećamo, banjalučki advokati su redom odbijali da brane osumnjičenog ubicu, a ta situacija je riješena tako što mu je kao branilac po službenoj dužnosti dodijeljen advokat Vesna Rujević.

Đukanović se predao policiji Kantona Sarajevo, nakon čega su o tome obaviješteni pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo, koji su ga identifikovali. 

Đukanović je bio u bjekstvu od 22. aprila kada su ubijeni Slaviša Krunić i Žarko Pavlović u Glamočanima, kod Laktaša. U pucnjavi je smrtno stradao i napadač Željko Kovačević. 

Drugi osumnjičeni Emilio Baldo ranije je uhapšen. 

U okviru istrage do sada je uhapšen i radnik firme "Sektor sekjuriti" Rodoljub Gajić iz Banjaluke, koji je obezbjeđivao suprugu i djecu ubijenog Krunića, a za kojeg se sumnja da je odavao informacije osumnjičenima Đukanoviću i Baldi. 

Mediji prenose da je prije 10 godina Đukanović u Srbiji osuđen kao neposredni izvršilac jednog naručenog ubistva. 

U Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijeni Slaviša Krunić, vlasnik kompanija "Sektor sekjuriti", "Žitopeka", "Žitoprodukt", "Sektor ADS" i "Sektor ZOS", jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм