Прво основно јавно тужилаштво

Завршено саслушање браће Хофман

  • Извор: Курир
  • 12.11.2023. 13:11

Саслушање браће Љубана и Миљана Видовић, званих браћа Хофман, који су нешто прије 10 сати приведени у Прво основно јавно тужилаштво, управо је завршено, наводи Kурир.

Браћа су негирала извршење кривичних дјела која су им стављена на терет.

Љубан и Миљан Хофман ухапшени су у петак у акцији полиције у једном ресторану.

Браћа Хофман сутра пред тужиоцем

Браћа Хофман сутра пред тужиоцем

Адвокат Марко Јанковић, који брани браћу, потврдио је кратко за Kурир да је саслушање у тужилаштву завршено.

- Изнијели су кратке одбране, негирали дјело, млађем брату се ставља на терет само да је снимао што није радња кривичног дјела. У сваком случају изјаснио се да није ни снимао и да није крив - потврдио је Јанковић.

Подсјетимо, након хапшења браће Хофман Прво основно јавно тужиластво у Београду наложило да им се одреди задржавање у трајању од 48 сати, а због основане сумње да се у њиховим радњама за сада, стичу обиљежја кривичних дјела и то злостављање и мучење и кривичног дјела насилничко понашање.

Браћа Хофман имала су тако статус и на слободи па су са њима у друштву често виђани људи познати јавности, али и полицији.

Браћа Хофман у притвору молила за милост

Браћа Хофман у притвору молила за милост

Осим Мирка Шијана, сина пјевачице Гоце Божиновске и покојног припадника сурчинског клана Зорана Шијана, са браћом су у друштву често виђани и Никола Буха, братанац Љубише Бухе званог Чуме, син Цеце Ражнатовић и Жељка Ражнатовића Аркана, Вељко, али и Никола Вавић и покојни Лука Перенчевић.

На фотографијама са друштвених мрежа браћа су загрљена са својим пријатељима, углавном на прославама и породичним окупљањима где се види колико су заиста блиски.

(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм