Javnost iznenađena

Otkud Jokić, Marjanović, Nedović i Micić na proslavi košarkaša?

  • Извор: Курир
  • 13.09.2023. 12:51

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu i zbog tog uspjeha četa Svetislava Pešića dobila je doček za pamćenje.

Pored Bogdana Bogdanovića i ekipe na čuvenom Balkonu bio je i Novak Đoković, ali i basketaši koji su osvojili evropsko zlato, te je atmosfera bila spektakularna.

Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

Slavlje se nastavilo i na žurci na kojoj su se svi prisutni opustili, a pored pomenutih na proslavi našli su se i košarkaši kojih nije bilo u nacionalnom timu u Manili. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović došli su na slavlje i mnogi su se iznenadili njihovom pojavom, te su svi postavili pitanje - otkud oni ovdje?

Pešić nakon finala: Bilo je jako teško, puno pehova, Bogdanović bio upitan

Pešić nakon finala: Bilo je jako teško, puno pehova, Bogdanović bio upitan

Kurir je došao do saznanja zbog čega su pomenuti košarkaši stigli na proslavu, a razlog će oduševiti Srbiju! Naime, srebni "orlovi" iz Manile zvali su svoje prijatelje na slavlje i pored toga što oni nisu bili na terenu sa njima, a Jokić i ekipa su se sa oduševljenjem odazvali.

Ovo dovoljno govori o tome kakva atmosfera vlada u timu Srbije, te nema dileme da će i košarkaši koji nisu učestvovali na Mundobasketu razmisliti o tome šta su propustili, te se odazvati za neko od narednih iskušenja.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

    '' 'Инстаграм, живот под филтером, документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина