ATV

Javnost iznenađena

Otkud Jokić, Marjanović, Nedović i Micić na proslavi košarkaša?

 • Извор: Курир
 • 13.09.2023. 12:51

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu i zbog tog uspjeha četa Svetislava Pešića dobila je doček za pamćenje.

Pored Bogdana Bogdanovića i ekipe na čuvenom Balkonu bio je i Novak Đoković, ali i basketaši koji su osvojili evropsko zlato, te je atmosfera bila spektakularna.

Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

Slavlje se nastavilo i na žurci na kojoj su se svi prisutni opustili, a pored pomenutih na proslavi našli su se i košarkaši kojih nije bilo u nacionalnom timu u Manili. Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović došli su na slavlje i mnogi su se iznenadili njihovom pojavom, te su svi postavili pitanje - otkud oni ovdje?

Pešić nakon finala: Bilo je jako teško, puno pehova, Bogdanović bio upitan

Pešić nakon finala: Bilo je jako teško, puno pehova, Bogdanović bio upitan

Kurir je došao do saznanja zbog čega su pomenuti košarkaši stigli na proslavu, a razlog će oduševiti Srbiju! Naime, srebni "orlovi" iz Manile zvali su svoje prijatelje na slavlje i pored toga što oni nisu bili na terenu sa njima, a Jokić i ekipa su se sa oduševljenjem odazvali.

Ovo dovoljno govori o tome kakva atmosfera vlada u timu Srbije, te nema dileme da će i košarkaši koji nisu učestvovali na Mundobasketu razmisliti o tome šta su propustili, te se odazvati za neko od narednih iskušenja.

Пратите нас и путем Вибера

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.