Скандал тресе Хрватску

Из Кока-Коле се огласили о сумњама на тровање

  • Извор: Јутарњи.хр
  • 07.11.2023. 21:42

Провели смо детаљну интерну истрагу која није показала никакве неусклађености у нашој производњи. Додатно, послали смо узорке независној акредитованој лабораторији на даљу анализу, саопштено је из компаније Кока-Кола ХБЦ Хрватска након случајева тровања у тој земљи.

"Свјесни смо случаја повезаног са стакленом бочицом Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 мл. Изражавамо нашу дубоку забринутост и надамо се брзом и потпуном опоравку особе укључене у овај случај. Понудили смо нашу пуну подршку и отворени смо за сарадњу са свим надлежним тијелима која проводе истрагу. Послујемо према највишим стандардима квалитете и здравствене исправности, који пролазе кроз редовне вањске контроле. Упоредно смо провели детаљну интерну истрагу која није показала никакве неусклађености у нашој производњи. Додатно, послали смо узорке независној акредитованој лабораторији на даљу анализи", поручили су из Кока-Коле ХБЦ Хрватска д.о.о..

Драма у Хрватској: Три случаја тровања Кока-Колом, полиција истражује

Драма у Хрватској: Три случаја тровања Кока-Колом, полиција истражује

Друштвене мреже у понедјељак послијеподне преплавила су упозорења грађанима да не пију одређене сокове и минералне воде због наводних тровања.

Ријечка болница данас је потврдила да имају један случај повреде једњака, а ријечка полиција да је једној особи позлило након конзумације пића у кафићу, а касније је објављено да су у Загребу данас хоспитализоване двије млађе особе са сумњама на исто тровање.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: