Потјера

Невјероватан случај у Загребу: Мерцедес бјежао полицији брзином до 170 km/h, возила га дјевојчица (12)

  • Извор: Нова.рс
  • 15.01.2024. 22:24

Дивља вожња по улицама Загреба од Трња до удаљенога Петрушевца па назад до центра, одвијала се око поноћи у недјељу када је бијели Мерцедес Ц класе покушао умаћи потјери у којој је учествовало више полицијских аутомобила. Луда вожња бијелог Мерцедеса завршила је у Михановићевој улици, одмах уз Хотел Еспланаде, када се ауто слупао, срећом без жртава.

Полицајце који су окружили Мерцедес, а који су прије тога пола сата ловили по улицама од Максимира, немало је изненадило када је из аутомобила изашла 12-годишња д‌јевојчица.

О томе како се мала возачица нашла иза волана аутомобила своје мајке, који је једно вријеме испред полиције возио брзином од невјероватних 170 km/h, те је ли она управљала аутомобилом, постоји неколико верзија.

Током акције нестале америчке фоке

Током акције нестале америчке фоке

Према једној од њих, дјевојчица је кришом узела аутомобил како би се провозала до Мекдоналдса, али када је видјела да јој је полиција за петама у страху је покушала да побјегне те је на крају слупала ауто.

Према другој верзији, коју полиција такође покушава да провјери, дјевојчица се у лудој вожњи нашла против своје воље, односно остала је заробљена у Мерцедесу који је украо један младић, а који је одмах након судара, прије доласка полиције, напустио слупани ауто.

Невријеме стиже у БиХ преко Хрватске: Пратите кретање уживо

Невријеме стиже у БиХ преко Хрватске: Пратите кретање уживо

Све ове верзије полиција још увијек истражује. Било како било, због своје доби д‌јевојчица ионако не може да одговара те ју је полиција одмах вратила кући, пише Јутарњи лист.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: