Nekoliko puta bio u zatvoru

Samoprozvani kiropraktičar: Hoda polunag i napada mještane

  • 01.11.2019. 10:29

Ante Pavlović, samoprozvani kiropraktičar, široj javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru.

U posljednjem incidentu skočio je vozačici na automobil, pokazivao joj polni organ i udarao štapom po automobilu. Tada je bio uhapšen i pušten. No nisu samo zbog tog incidenta mještani zvali novinare, već i zbog čovjeka kojeg je samoprozvani doktor Ante odlučio da liječi.

U kućici usred šume bez struje i vode živi čovjek od otprilike 60 godina, a Ante tvrdi da se brine o njemu. Iako govori da mu on stalno bježi, Ante ga je pronašao, pa opet pozvao novinare. Pred kamerama mu je naređivao da se skine i rekao:

"Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro. Dva dana i noći se nisi vratio, mislio si me prevariti. Ne možeš tako sa mnom", kazao je Ante.

Od hladnoće proteklih zima čovjeku su otpali nožni prsti, u lošem je stanju i treba pravog doktora, a u bolnicu nije otišao jer je odgovornost za lečenje preuzeo Ante:

 "Kakvu bolnicu kad ja to radim? Ja to dezinfikovao hidrogenom i to sve", ističe on.

"Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohte! Hoćeš ići sa mnom? Kaži hoću. Ja ne znam plivat. Pa idemo u plitko. Vidiš ti. Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam četiri fakulteta", jasan je bio Ante.

(Foto: Provjereno)

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм