Хрватска

Због пршута умало остала без шаке

  • Извор: Индекс
  • 13.01.2024. 21:41

Пацијенти који се јављају у ургентни центар због повреда и потребе за љекарском интервенцијом, због смијешних или бизарних узрока повреде, понекад могу да забаве или изненаде љекаре и остало медицинско особље.

Управо због начина на који је задобила повреду, љекарски налаз једне пацијенткиње из Хрватске постао је виралан и не престаје да се дијели друштвеним мрежама.

– Пацијенткиња долази због лацероконтузне ране на полеђини шаке коју је задобила када је пао пршут на њу – пише на фотографији несвакидашњег налаза из болнице у Далмацији који је подијелила Фејсбук страница “Имоцки црњаци”.

“Добар пршут ове године”, нашалили су се администратори странице, а фотографија је за мање од сат времена прикупила преко хиљаду лајкова.

“Најбоља терапија за то је пробати пршут”, “Пршут који убија”, “Тихи убица”, “Срамотне повреде”, “‘Оће, ‘оће то, пршут је ђаво”, коментарисали су корисници Фејсбука.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.