Momčilo Krajišnik

Dodik želi da Srpska bude uvažavana u radu zajedničkih organa

  • 20.11.2018. 20:20

Prvi član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Momčilo Krajišnik izjavio je Srni da je osnovno to što je danas inaugurisani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik dao do znanja da želi da Srpska bude uvažavana u radu zajedničkih organa.

"Trebalo bi da se određene aktivnosti zajedničkih organa i Predsjedništva odvijaju na teritoriji Republike Srpske", rekao je Krajišnik u Istočnom Sarajevu.

On je naglasio da se ovim ničim ne ugrožavaju Istočno i federalno Sarajevo, koji su dijelovi prijeratnog Sarajeva.

"Večerašnji prijem u Istočnom Sarajevu treba da bude primjer za to", naglasio je Krajišnik, koji je prisustvovao prijemu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika povodom stupanja na funkciju srpskog člana Predsjedništva.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.