Beograd

Djed Branislav (77) došao na skup "Srbija nade": Hoću da podržim predsjednika

 • Izvor: informer
 • 26.05.2023. 19:38

Živanović Branislav (77) je krenuo na najveći skup u modernoj istoriji Srbije, a u tome ga nije omela ni kiša, ni bilo šta drugo, da se priključi ogromnom skupu građana pod parolom "Srbija nade".

- Nikada nisam bio član ni jedne partije, ali sam simpatizer SNS - rekao je Branislav, a prolaznik koji se tu našao, odmah se uključio u priču i iskoristio priliku kako bi pozovao građane da im se priključe.

- Hoću da podržim miting "Srbija Nade" jer je naša zemlja ugrožena i jer je predsjednik pozvao srpski narod da se ujedini - dodao je Branislav za "Informer".

Skupu "Srbija nade" prisustvovali su predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, premijer Srpske Radovan Višković i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović.


Tagovi:
 • 16:00 Autošop magazin (R)

  Specijalna emisija posvećena automobilizmu i auto-industriji, aeornautici, digitalnim tehnologijama i saobraćaju. Sve što ste željeli da saznate o automobilima.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Blic kuhinjica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 17:00 Serija: The Paper/Novine (R) (12+)

  Serija 'Novine' hrvatska je kriminalistička serija u režiji Dalibora Matanića, a prema scenariju Ivice Đikić.

 • 17:50 Metar moga sela (R)

  Marin Marinković, dugogodišnji urednik i TV lice naše medijske kuće, poći će putevima sela u cijeloj Republici Srpskoj, zavirti u domove vrijednih domaćina, otkriti tradiciju i pustiti glas naroda da opiše svoj život i rodnu grudu.

 • 18:20 Na ivici terena

  Naši 'zlatni momci' Andrej Knežević i Ivan Dragičević i u trećoj sezoni emisije 'Na ivici terena' upoznaće vas sa iskustvima igrača, njihovim ciljevima, željama, i približiti vam život velikih srpskih sportista koji su se već upisali u istoriju najvećih evropskih klubova.