Ostavila oproštajno pismo

IZBOLA GA NOŽEM! Jasmina ubila muža pa prerezala sebi vrat

  • Извор: Курир
  • 01.03.2022. 15:47

Jasmina S. iz Lazarevca nakon što je prije više od deset dana nožem izbola supruga Sinišu S, prerezala je sebi vrat i navodno ostavila oproštajno pismo.

Bračni par je živio u stanu u Ulici Dula Karaklajića s četvoro djece, starosti 21, 9, 8 i 6 godina. Djeca su majku zatekla u lokvi krvi iza vrata dnevnog boravka i tada su pozvali komšije u pomoć.

- Rekli su da su našli majčino oproštajno pismo u kom navodno piše "Voli vas, mama". Ona je oko vrata imala obmotane peškire kada smo ušli u svuda je bilo krvi.

Jasmina je potom u besvjesnom stanju prevezena u bolnicu, gdje se u jednom momentu probudila i priznala zločin. Za sada u veoma teškom stanju i ne zna se da li će preživjeti.

Inače je danima pričala da je muž Siniša u bolnici, a to su i mališani rekli istražiteljima. Najstariji sin tih dana nije bio kod kuće već kod djevojke. Navodno, Jasminin muž je imao visok pritisak.

U zgradi gdje se zločin dogodio živjeli su više od pet godina i do sada niko nije čuo da se svađaju ili imaju problema.

Kolege u preduzeću Kolubara usluge, gdje je Jasmina radila, kažu da će biti otvoren namjenski račun za pomoć Jasmininoj i Sinišinoj djeci.

(Foto: Kurir)

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок