Majka djevojčice koju je zlostavljao "Malčanski berberin" zadovoljna presudom

  • 05.01.2021. 12:12

U trenutku izricanja presude kroz glavu mi je prošlo samo "Hvala bogu". Zaslužio je ovo nakon svega što je ona od njega doživela. Kukavički je što danas nije došao da prisustvuje presudi.

Rekla je Aleksandra K. majka dvanaestogodišnje djevojčice koju je oteo i danima zlostavljao Ninoslav Jovanović, poznatiji kao "Malčanski berberin". Monstrum je danas pred sudom u Nišu osuđen na doživotnu robiju zbog otmice i silovanja djevojčice u produženom trajanju.

Aleksandra K. drhtavim glasom, nakon izricanja presude, novinarima je rekla da je "danas presrećna", piše Blic.

"Danas smo presrećni, završili smo sve. Napokon smo olakšali svoju dušu, lakše je i mojoj kćerki, olakšano je i svoj djeci da se ovo nikada ne ponovi. Hvala sudu, hvala svima, policiji, hvala novinarima", rekla je u dahu Aleksandra.

Na pitanje novinara da li se nadala da će Jovanović, koji je danas odbio da prisustvuje izricanju presude, biti osuđen na doživotnu kaznu zatvora, kaže da se nadala, ali da je ipak strahovala da li će biti donijeta takva odluka.

"Kćerka takođe očekuje da čuje presudu. Biće srećna jer je i ona ovo čekala, da on dobije ono što je zaslužio. Ona ne može nikad biti dobro, njegova presuda je minimalana za ono što je ona doživjela i sa čim će se boriti do kraja života", rekla je majka.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.