Robert Karimanović

Otac djevojčice koju je oteo Malčanski berberin nakon njegove smrti: Konačno krećemo svi naprijed

  • Извор: Телеграф
  • 08.07.2022. 10:24

Robert Karimanović otac djevojčice koju je oteo Ninoslav Jovanović (48) poznatiji kao Malčanski berberin nakon njegove smrti poručio da "konačno kreću napred". Njih je jutros dočekla vijest da je u zatvoru u Požarevcu preminuo čovjek koji im je nanio najveći bol.

- Čekamo da vidimo koju će srednju školu upisati naša kćerka. Konačno smo svi zajedno krenuli naprijed - kaže Robert Karimanović otac otete djevojčice.

Iz Upravi za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je osuđenik Ninoslav Jovanović poznatiji pod nadimkom Malčanski berberin preminio sinoć.

- Osuđeniku N.J. pozilo je sinoć poslije 22 sata u sobi u kojoj je bio smješten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gdje mu je pružena sva medicinska pomoc i urađen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odjeljenje intezivne njege. Preminuo poslije nekoliko sati. Po zakonu su odmah obaviješteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tijela - kažu iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Ninoslava Jovanovića iz sela Malča, poznatiji kao Malčanski beberin, 5. januara prošle godine osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice čija je žrtva bila dvanaestogodišnjakinja.

(Telegraf)

Тагови: