Surdulica

Ovo je ubijeni bračni par iz ljubavnog trogula: Ljubavnik muža pregazio, a nju izbo

  • 02.06.2020. 13:47

Surdulica se ne smiruje poslije jezivog zločina koji je označio kraj ljubavnog trougla. 

Dragoljub Ajdić (52) usmrtio je nasred ulice Safeta (52) i Eldezu Sinanović (46) - na slici, poslije čega je nožem presudio i sebi.

Podsjetimo, Dragoljub Ajdić (52) brutalno je ubio svoju ljubavnicu Eldezu Sinanović (46) i njenog supruga Safeta Sinanovića (52), poslije čega je izvršio samoubistvo u mjestu Čardačište u Novom naselju kod Surdulice. Stravičan zločin, kakav se u ovom gradu na jugu Srbije ne pamti, dogodio se u nedjelju, a tri tijela nasred ulice pronašao je prolaznik oko 13.45 sati.

"Sumnja se da je Dragoljub automobilom „opel zafira“ pregazio Safeta, koji je išao ulicom sa svojom ženom Eldezom. Ona je odskočila u stranu, a Dragoljub je tada izašao iz kola i nožem, koji je ponio sa sobom, zaklao nesrećnu ženu. Potom je kraj njihovih tijela istim nožem prerezao sebi grkljan", kaže izvor Kurira.

Prolaznik koji je zatekao tri leša pored automobila „opel zafira“ u prvom trenutku je pomislio da je riječ o saobraćajnoj nesreći.

"Tijelo Safeta Sinanovića bilo je ispod automobila, dok je njegova žena mrtva ležala u travi pored puta. Eldezin ljubavnik Dragoljub ležao je u lokvi krvi nasred ulice", kaže sagovornik.

Zločin se dogodio nedaleko od kuće u kojoj su živjeli ubijeni supružnici, ali i osumnjičeni za njihovo ubistvo.

"Ajdić i Sinanovići bili su komšije. Eldeza je veče prije tragedije došla iz Njemačke. Tamo je bila kod sina i kćerke, a nije mogla ranije da dođe jer su granice bile zatvorene zbog koronavirusa", priča šokirani komšija.

Kako pričaju mještani Čardačišta, pretpostavlja se da je motiv dvostrukog ubistva i samoubistva ljubomora, kao i neraščišćeni i komplikovani emotivni odnosi između Dragoljuba, Eldeze i Safeta.

"Eldeza i Dragoljub su navodno imali ljubavnu aferu, a neki pričaju da su živjeli u ljubavnom trouglu sa njenim mužem. Pretpostavlja se da je Dragoljubu pao mrak na oči kada se Eldeza iz Njemačke vratila mužu, sigurno nije mogao to da podnese. Navodno, on je njih pratio i, kada ih je sreo, počinio je zlo. Ne znam gdje su ona i Safet krenuli juče, ali Ajdić ih je ubio kao životinje, kao da nije riječ o ljudima. Očigledno je da je planirao ovo, jer je sa sobom imao hladno oružje, a Safeta je pregazio u punoj brzini, čovjek je preminuo na mjestu", pričaju komšije ubijenih.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина