Nije joj bilo spasa

Sletjeli traktorom, pa muž slagao da je žena pala sa terase

  • Izvor: informer
  • 15.07.2022.12:37

Snežana P. (68) iz sela Guberevac kod Čačka preminula je u bolnici nakon što je primljena pod izgovorom da je povrede zadobila prilikom pada sa terase, kasnije je utvrđeno da je žrtva saobraćajne nesreće.

Kako se nezvanično saznaje Snežana P. primljena je u bolnicu u Čačku u četvrtak.

"Sa teškim tjelesnim povredama žena je primljena u bolnicu, a dovezena je privatnim vozilom. Na prijemu je rečeno da je pala sa terase i da se povrijedila. Nešto kasnije javljeno je da je nesrećna žena imala saobraćajnu nezgodu, odnosno da je pala sa traktora na lokalnom putu u Guberevcu. Snežana je preminula u bolnici od zadobijenih povreda", rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

U bolnici su o ovoj sumnji da je žrtva saobraćajne nesreće obavijestili policiju.

"Policija je istragom utvrdila da je Snežana bila putnik na traktoru kojim je upravljao njen suprug P. P.. Saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu, kada je kako se sumnja, traktor usljed neprilagođene brzine kretanja, sletio u kanal sa desne strane. Žena koja je podlegla povredama sjedila je na desnom braniku traktora te je prilikom prevrtanja zadobila teške tjelesne povrede", objasnio je sagovornik.