U svim zatvorenim prostorima

Austrija: Sutra o novoj uredbi - obaveznom nošenju "FFP2" maske

  • Извор: СРНА
  • 23.03.2022. 11:13

Usvajanje nove uredbe u Austriji zbog rasta broja zaraženih osoba virusom korona, a koja predviđa obavezno nošenje "FFP2" maske u svim zatvorenim prostorima, odgođeno je za sutra.

Konkretni detalji uredbe nisu mogli biti dogovoreni, jer postoje različita mišljenja u vezi sa pitanjem da li "3G" dokumenta mogu "zamijeniti" maske, odnosno da tamo gdje nadležni vrše kontrolu posjedovanja sertifikata o vakcinaciji, potvrdu o preležanom virusu korona ili posjedovanja negativnog testa, ne moraju biti nošene maske.

Austrija je prinuđena da vrati mjere epidemiološke zaštite, nakon što je 5. marta gotovo sve ukinula, prenose mediji.

Od ukidanja mjera broj zaraženih je naglo skočio, a prošle sedmice dostigao je skoro 60.000 dnevno, a trenutno je na nešto ispod 40.000 oboljelih od virusa korona.

Тагови:
  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције, на сасвим нови начин, прецизно попут вјештака.

  • 20:45 АТВ интервју: Митрополит Тихон

    ''АТВ интервју: Митрополит Тихон

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.