Aмерички предсједник

Бајден не зна гд‌је се налази: Донатори забринути

  • Извор: Б92
  • 01.03.2024. 20:28

Снимак америчког предсједника Џоа Бајдена како користи биљешке током посјете америчко-мексичкој граници у близини Браунсвила у Тексасу забринуо је јавност.

Наиме, видео подијељен на друштвеним мрежама поново је отворио питање да ли је 81-годишњак способан за други мандат у Бијелој кући.

На снимку које је национални дописник Fox News-a, Гриф Џенкинс, објавио на Иксу, Бајден се може вид‌јети како држи и у једном тренутку изгледа као да чита биљешке док слуша службеника Имиграционе и царинске службе (ИЦЕ).

Џенкинс је написао: "Примјетна је употреба биљешки од стране предсједника Бајдена током његовог оперативног брифинга на граници" званичник ИЦЕ ЕРО (Операције за спровођење и уклањање) објашњава изазове јурисдикција док се фокусира на сљедеће припремљено питање за ХСИ (домаћа безбједност Истраге) службено".

Снимак Бајдена долази само неколико дана након што је Акиос извјестио да је Бајден користио картице за биљешке да би одговорио на унапријед припремљена питања о политици на догађајима прикупљања средстава иза затворених врата, што је изазвало забринутост код неких донатора, преноси "б92".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.