Počelo suđenje

Brutalno ubistvo zvijezde Only Fansa snimljeno telefonom

  • Извор: Мондо.рс
  • 15.12.2022. 15:37

Zvijezdu Only Fansa, stranice za odrasle, ubio je njen bivši momak dok je par snimao sadržaj za odrasle, rečeno je na sudu.

Kerol Maltesi (26) je 11. januara ove godine snimala video na kojem su joj ruke bile vezane iza leđa, komad trake joj je bio preko usta i vreća preko glave, dok je njen ubica, bivši ljubavnik Davide Fontana, snimao scenu na svom telefonu.

Scena koja je snimljena bila je jeziva jer je kamera uhvatila kako je Fontana udario čekććem, izvijestio je “Il Giorno”.

“Scena na snimku uključivala je nekoliko udaraca po butinama, a zatim i po stomaku. Onda sam počeo da je udaram po glavi. Nisam vidio njeno lice jer je bilo prekriveno vrećom. Onda sam podigao vreću i shvatio da sam je ubio”, rekao je on na suđenju.

Fontana je rekao da joj je tada prerezao vrat japanskim nožem.

“Želio sam da joj otklonim bol. Onda sam koračao po sobi, prestravljen. Pa sam poslao poruku Salvatoreu, njenom dečku, preko njenog mobilnog telefona”, ispričao je.

Fontana je rekao da je nekoliko dana kasnije počeo da siječe njeno tijelo.

Posmrtni ostaci italijanske glumice filmova za odrasle bačeni su u Borno blizu Breše, u Italiji, gdje su počeli da se ‘otapaju’ pod suncem, mjesecima nakon što je posljednji put viđena živa u blizini njene kuće.

“Koristio sam testeru za metal, dok sam čekić i nož bacio u kantu za smeće”, rekao je on u sudnici.

“Trebalo mi je tri dana da raskomadam tijelo. Umro bih sad samo da oživim Kerol. Nisam ništa predumišljao. Boriću se do kraja svog života da se iskupim, da se rehabilitujem kao ljudsko biće”, rekao je Fontana.

Na prethodnom saslušanju Fontana je priznao da je napravio lažni profil na Only Fansu da bi natjerao Kerol da za njega kreira poseban sadržaj, od kojih su mnogi uključivali scene nasilja.

Uprkos njegovoj tvrdnji da ubistvo nije bilo s predumišljajem, tužioci vjeruju da je njegov video-zahtjev da se ona veže i prekrije vrećom, dokaz da je planirao ubistvo.

Zatim je koristio njen telefon da kontaktira voljene osobe, uključujući njenog dečka, kako bi izgledalo kao da je još uvijek živa.

U prethodnom izvještaju se navodi da je Kerol slala poruke prijateljima prije smrti rekavši da postoji “dobro razumijevanje” između nje i Fontane, ali “nema ljubavi”.

“Između nas postoji dobro mentalno razumijevanje”, navodno je rekla jednom od svojih svom prijatelju.

U međuvremenu, kancelarija javnog tužioca je ranije utvrdila da je Fontana koristio Kerolinu kreditnu karticu za kupovinu mjesecima nakon njene smrti kako bi izgledalo da je još uvijek živa, kupujući predmete kao što su ženske cipele, prenosi “Mondo.rs“.

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок