Језива трагедија

Димитрије дошао из Њемачке на свадбу сина, па са унуком погинуо у несрећи!

 • 26.09.2023. 08:42

Димитрије Скарлатос (66), који је у ноћи између недјеље и понедјељка изазавао тешку саобраћајну несрећу у Патрасу, у којој је страдао и његов трогодишњи унук, прије неколико дана је дошао у Грчку из Њемачке, како би присуствовао вјенчању свог сина.

Трогодишњи Димитрис, који је страдао у јагуару свога дједа, се само двија дана раније веселио на свадби својих оца и мајке.

Сутра је Kрстовдан: Ако желите да вам се испуни жеља, вечерас обавезно морате да урадите једну ствар!

Сутра је Kрстовдан: Ако желите да вам се испуни жеља, вечерас обавезно морате да урадите једну ствар!

У несрећи је страдала и једна жена. Иако су медији првобитно писали да је страдала Димитријева супруга, испоставило се да је погинула жена (53) из аутомобила који се кретао у контрасмјеру у који је ударио, док се љекари боре за живот његове супруге.

Огласила се Бунтићева прва супруга након оптужби за насиље у породици

Огласила се Бунтићева прва супруга након оптужби за насиље у породици

Димитријеви син и снаја, који су родитељи трогодишњег дјечака који је погинуо у несрећи, нијеми су од бола. Они су били тик иза јагуара којим је управљао Димитрије у тренутку када је дошло до трагедије.

"У само једном минуту Зорица и Саша остали су без сина и кћерке"

Њих двоје су гледали како јагуар губи контролу, удара у бандеру, а потом прелијеће у другу траку, право у џип којим је управљала 53-годишња жена. Након тога јагуар се одбио и ударио у треће возило.

На лице мјеста су брзо стигле екипе ватрогасаца и Хитне помоћи, који су извукли повријеђене из три возила, али за Димитрија, његовог унука, и Марију која је била у џипу није било спаса. Проглашени су мртвим недуго по доласку у болницу.Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.