Комшије откриле језиве детаље о породици

Кућа ужаса: Отац и кћерка били у вези и убијали своје бебе!

  • 18.09.2023. 17:39

Остаци тијела троје новорођенчади умотаних у пластичне кесе пронађени су у плитким гробовима у подруму куће у селу Черники на сјеверу Пољске.

Пјотр Гјерашик (54) и његова кћерка Паулина Гјерашик (20) ухапшени су због сумње да су били у инцестуозној вези и да су убили поменуту новорођенчад.

Пјотр Гјерашик оптужен је за три убиства и инцестуозне односе са кћерком Паулином и још једном кћерком. Паулина Гјерашик оптужена је за два убиства и инцестуозни однос са оцем.

Суђење Беливуку и Миљковићу прекинуто јер им је

Суђење Беливуку и Миљковићу прекинуто јер им је "позлило"

Пјотр Гјерашик и Паулина Гјерашик су родитељи двоје од троје убијене дјеце, а њихова веза је наводно била споразумна.

Гјерасик и његова друга кћерка су родитељи њиховог трећег дјетета. Та његова кћерка је затруднила након што ју је присилио на секс. Тужиоци сумњају да је он убио треће од троје мртвих новорођенчади.

Након што му је жена преминула прије 15-ак година, Пјотр Гјерашик се преселио у Чернику у Пољској да брине о својој дјеци.

Акција

Акција "Плантажа 2023": Пронађена индијска конопља на подручју Братунца

– Отац је остао сам са дјецом. Било их је много, 10 или 12. Најстарији су се већ одселили. Пјотр је оставио добар утисак. Двориште је било неуредно, али је поставио нове прозоре. Није било индиција да је конзумирао алкохол. Водио је дјецу у шетње и у шуму да беру печурке. Били су обични људи. Kо би помислио да су се оваква звијерства дешавала у њиховом дому – рекао је један мјештанин села Черники.

Једна од пријатељица Паулине Гјерашик посумњала је да је трудна јер је почела да носи ширу, већу одјећу. Гјерашик је у једном тренутку узела три недјеље одсуства са посла, али се на њега вратила послије недјељу дана.

Татјана хтјела да направи слику па пала у провалију, а онда је

Татјана хтјела да направи слику па пала у провалију, а онда је "судбина умијешала прсте"

– Сви смо мислили да је трудна. Мислим да је везала каиш око струка. Направила је импровизовани корсет. Kада се вратила са одмора, било је јасно да се нешто промијенило. Била је мршавија, слабија и стално уморна. Kада смо је питали за дијете, правила се да не зна ништа о томе – рекла је једна радница продавнице у којој је радила Паулина Гјерашик.

Други мјештанин Черника рекао је да су отац и кћерка “живјели као пар”, преноси Блиц.

– Ословљавала га је са “Пјотре”. Држали су се за руке. Прије неколико мјесеци, обријао јој је главу да је други момци не би гледали. Он је за њу био Бог – рекао је.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: